داعش چگونه مردم را به صفوف خود جذب می‌کند؟ بخش ششم

احمد عابد

۵_: به‌کارگیری جاذبه‌های جنسی؛
داعش جهت جذب نیروی بیشتر، مردم را با جاذبه‌های مختلف جنسی فریب می‌دهد؛ این آزادی جنسی بیشتر برای مردان، به‌ویژه جنگ‌جویان اختصاص یافته است و عملاً بر پایه سوءاستفاده جنسی، بردگی و تحریف اصول دینی استوار می‌باشد.

افرادی که در جوامع خود احساس نارضایتی از زندگی، عشق، یا روابط جنسی دارند؛ به‌طور خاص هدف داعش قرار می‌گیرند، گروه داعش در این زمینه به آن‌ها وعده می‌دهد که با پیوستن به خلافت، زندگی آن‌ها دگرگون خواهد شد و علاوه بر اشباع نیازهای جنسی و عاطفی، اجر و پاداش نیز کسب خواهد نمود.

داعش که از یک‌سو زندگی در جوامع غربی را به‌عنوان زندگی غیر اخلاقی و تهی از ارزش‌های واقعی به تصویر می‌کشد، در عین حال از سوی دیگر نوعی از آزادی جنسی را تحت لوای “شرعی خود” به مردم تبلیغ می‌نماید؛ نباید فراموش کرد افرادی که احساس سرخوردگی جنسی دارند، این نوع تبلیغات می‌تواند بر آن‌ها بسیار مؤثر باشد و خیلی زود به دایره‌ی تنگ داعش وارد شوند.

افرادی که بر اساس جاذبه‌های جنسی به آغوش سیاه داعش پناه می‌جویند با واژه‌های نکاح جهاد، برده‌گان جنسی و ازدواج موقت فریب خورده‌اند.

“نکاح جهاد” یکی از مفاهیمی به‌شمار می‌رود که داعش برای جذب مردان آن را به کار می‌برد؛ این اصطلاح به رابطه جنسی موقت با هدف “تقویت روحیه جنگ‌جویان” اطلاق می‌شود، هرچند این مفهوم ریشه‌ای در دین مقدس اسلام ندارد، اما گروه داعش چون از تعالیم گهربار اسلام محروم است، با تفسیر نادرست و تحریف‌شده‌ی خود، بسیاری از افراد غافل را در دام انداخته است.

داعش با استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای جذب بهتر مردان، خلافت را به‌گونه‌ای به تصویر می‌کشد که در آن مردان می‌توانند کنیزان را من‌حیث برده‌گان جنسی استفاده کنند و از آزادی‌های جنسی برخوردار باشند، این گروه عملاً زنان ایزدی، مسیحی و حتی زنان مسلمان را در گذشته به‌عنوان “غنیمت جنگی” معرفی کرده و آن‌ها را به جنگ‌جویان خود سپرده است تا به‌عنوان ابزار جنسی و بردگان خانگی استفاده کنند.

یکی از بارزترین جلوه‌های “آزادی جنسی” داعش برای مردان، برپایی بازارهای بردگان جنسی بود؛ در این بازارها زنان و دختران اسیر به‌عنوان کالا فروخته می‌شدند، قیمت این زنان به سن، زیبایی و وضعیت جسمانی آن‌ها تعیین می‌شد.

با کسب معلومات شاید دریافته‌اید ‌که آزادی جنسی در ایده‌ی گروه داعش یک فریب تبلیغاتی است که برای جذب افراد، به‌ویژه مردان جوان، طراحی شده است.

این وعده‌ها اغلب یک فریب بزرگ می‌باشد؛ بسیاری از افرادی که به داعش پیوسته‌اند، پس از مواجه‌شدن با واقعیت‌های خشونت‌آمیز و سرکوب‌گرانه‌ی این گروه، احساس پشیمانی کرده‌اند.

همچنین زنان و دخترانی که به امید زندگی بهتر به داعش پیوسته‌اند، اغلب قربانی خشونت، سوءاستفاده و بردگی جنسی قرار گرفته‌اند، پس این آزادی ظاهری در حقیقت تنها برای مردان جنگ‌جو وجود دارد و به‌طور مستقیم با سرکوب، سوءاستفاده و نقض حقوق زنان همراه است.

Exit mobile version