منابع مالی داعشی‌های خوارج

وليد وياړ

بزرگ‌ترین هدف، اختراع و تاریخ پروژه داعش بدنامی شریعت اسلامی، ارزش‌ها، رهبران و نظام واقعی شرعی است؛ در هر پروژه صلیبی که به آن‌ها سپرده می‌شود، کلیات موارد فوق قابل تغییر نمی‌باشد، تنها با تغییر منطقه، شرایط و امکانات در نوعیت جزئیات تغییر به میان می‌آید.

همه چیز دیگر در همان مسیر منحرف و معین پیش می‌رود، الحمدلله هنوز هم به اهداف خود نمی‌رسد و به‌خصوص در افغانستان هر نوع هوس شیطانی‌شان با خاک یک‌سان شده و به سزای اعمالشان رسیده‌اند.

آخرین نمونه بارز، تخریب لانه‌های آن‌ها توسط نیروهای امنیتی امارت اسلامی در غور و کنر بود. طوری که قبلاً عرض نمودیم خوارج جهت دسترسی به اهداف خود، بر چیزی صرفه‌جویی ندارند. از همین‌رو می‌خواهیم منابع مالی آن‌ها را زیر بحث قرار دهیم.

الف: منابع خارجی:
در منابع خارجی که از منابع اصلی خوارج محسوب می‌شود، کمک‌های مؤسسان و اربابان غربی و صلیبی آن‌ها، پول تخصیص‌یافته نهادهای رسمی و غیر رسمی شامل است که در واقع سیاست خارجی کشورهای غربی که تضعیف بیشتر کشورهای اسلامی و بدنام کردن اسلام می‌باشد، را‌ اجرا می‌کند.

در این مورد فقط چک‌های سفید یا هزینه‌های برنامه‌ریزی شده با تغییر سیاست پرداخت می‌شود که توسط سازمان‌های استخباراتی و مزدوران آمریکا، پاکستان و انگلیس انجام می‌گیرد. حتی در زمان اشغال از حمایت فوجی و اکمالاتی مستقیم آنها بهره‌مند بودند. البته تاکنون تمامی منابع مالی و ارسال خوارجی که در افغانستان کشته شده‌اند، در تاجیکستان و پاکستان به اثبات رسیده است.
ب: منابع تحت کنترل داعش خوارج

با اینکه داعش خوارج از طرف بادران شان به خاطر اهدافی که پول‌ دریافت میکند در آن پول خیانت و فساد مینمایند؛ برای امور شخصی و خوش‌گذرانی‌ هایشان نیز منابعی تحت کنترل دارند که بعضی آن به شرح ذیل است:

۱. کمین‌گذاری و راهزنی:

اگرچه خوارج در افغانستان جای پایی ندارند و هر بار که ظاهر شده‌اند، نابود شده‌اند، ولی در عراق و سایر مناطق ثابت شده که هر بار با دست یافتن به فرصتی، راه‌های کوچک و بزرگ را مسدود کرده‌اند و به بهانه‌های مختلف از رهگذران پول و زیورآلات به غارت برده‌اند.

۲. سرقت آثار تاریخی:

از آنجا که اکثر مناطق کشورهای اسلامی دارای نشانه‌های تاریخ و عظمت قدیم و میراث‌های تاریخی هستند، داعش خوارج برای تأمین منابع مالی خود اغلب این میراث‌ها را به طور پنهانی و آشکارا به سرقت می‌برند و سپس آن را به بادارانشان در بازار سیاه به فروش می‌رسانند.

۳. آدم‌ربایی و قاچاق انسان:
آدم‌ربایی یا اختطاف از عادت‌های طبیعی خوارج است؛ آن‌ها حتی به کودکان، زنان و پیرمردان هم رحم نمی‌کنند و به زور و پنهانی آنان را از دسترس می‌ربایند و سپس از خانواده‌های آنان پول‌های کلان طلب می‌کنند. در بسیاری موارد، علاوه بر درخواست پول، فرد ربوده‌شده را نیز به قتل می‌رسانند و کودکان را به زور برای اهداف ناپاک خود به خدمت می‌گیرند.

۴. باج‌گیری:
در بسیاری موارد، خوارج داعش از افراد ثروتمند، نهادهای رسمی و غیررسمی و تاجران باج‌گیری و اخاذی کرده‌اند و در صورت امتناع، آن‌ها را به مرگ، زندان و یا نابودی تهدید کرده و حتی بعضی را به قتل رسانیده‌اند.

۵. سرقت‌های مسلحانه:
سرقت‌های مسلحانه عادت روزمره خوارج است؛ آن‌ها هر جا پولی یافته‌اند، چه خانه، مغازه و یا محل کار باشد، از طریق افراد مسلح خود آن را سرقت کرده و به پناهگاه‌هایشان گریخته‌اند.

۶. چپاول معادن و ثروت‌های طبیعی:
معادن و ثروت‌های طبیعی که طبق قانون به عنوان بیت‌المال و ثروت ملی محسوب می‌شوند، بارها از سوی خوارج مورد حمله قرار گرفته و آن‌ها از این منابع برای پیشبرد اهداف پلید و برنامه‌های نادرست شان بهره‌برداری کرده‌اند.

۷. چپاول اموال عمومی به نام غنیمت:
اینکه داعش خوارج شک و جنگ خود را به عنوان مبارزه مقدس می‌بینند، ثابت شده که در بسیاری از موارد هنگام ورود به دهکده، منطقه و محله‌ای پول و اجناس گران‌بها را از خانه‌ها، محل‌های کار و جیب‌های مردم به قصد اینکه غنیمت و حلال برای خودشان است؛ به غارت برده‌اند.

Exit mobile version