اگرچه در اوایل نشأت خلافت مزعوم خوارج، تعداد زیادی از مسلمانها پیرامون ماهیت واقعی داعش اطلاعی نداشتند و کمکهای مالی زیادی از این آدرس برای آنها میرسید، اما باگذشت زمان و برملاشدن چهره واقعی آنها مسلمانان زیادی دست از کمک و یاری آنها کشیدند و دوازه کمکهای مسلمانان بر روی آنها بسته شد.
چراکه همیاری و کمک خوارج ثواب و حسنهای در پی نداشت و در مقابل مسبب گناهان زیادی نیز واقع میشد، خون انسانهای بیگناهی که خوارج ریختاندند، شهرها و آبادیهایی که تخریب نمودند و فساد بزرگی که در زمین جاری نمودند نهتنها به دوش خوارج است بلکه دامن تمویل کنندگان آنان را نیز خواهد گرفت.
از همینرو خوارج داعش بعد از ناامیدنشدن از همکاری مسلمانان، راههای دیگری برای تقویت خویش جستجو نمودند و مسیر دیگری برای بقای شر و فسادشان انتخاب نمودند.
یکی از این روشها در زمانیکه خوارج بر مناطق زیادی در عراق و شام تسلط داشتند اختطاف و آدمربایی بود، خوارج داعش گاهی مسلمانان ثروتمند مناطق تحت سیطرهشان را میربودند و گاهی نیز خبرنگاران اروپایی که برای بهتصویر کشیدن وضعیت زندگی مردم به آنجا سفر مینمودند.
براساس یک برآورد اطلاعاتی آمریکا گروهک خوارج تنها در سال 2014 از آدرس باجهای آدمربایی ۲۵ میلیون دالر درآمد داشته است.
در گذارش دیگر نیز به نقل از پایگاه خبری السومریه نیوز؛ جبار معموریلإ از فرماندهان بسیج مردمی در عراق از درآمد نیم میلیون دالری داعش در سال ۲۰۱۷ از راه آدمربایی در استان دیاله عراق خبر داد.
وی در این باره توضیح داد: گروهک داعش در سال ۲۰۱۷ میلادی توسط هستههای خاموش خود در استان دیاله به ویژه در مناطق حمرین، قره تپه و نفت خانه، اقدام به گروگانگیریهای متعددی کرد و با تحت فشار قراردادن خانوادههای ربودهشدگان توانست به درآمدی حدود نیم میلیون دالر دست یابد.
آدمربایی یکی از راههای پرسود برای خوارج بود و از طریق آن به پولهای هنگفتی دست یافتند و با خرید سلاح و مهمات بیشتر، دامنه فسادشان را نیز گسترش میدادند.
خوارج داعش علاوه بر آدمربایی از راههای دیگری نظیر فروش نفت و گاز، تاراج عتیقهجات و اشیاء قیمتی و بازارهای پر رونق فروش کنیزان نیز پول بهدست میآوردند که در بخشهای بعدی به بیان آنها خواهیم پرداخت، انشاءالله.