داعش؛ بدنام‌کننده انسانیت و بشریت!

جنید زاهد

رفتار داعش با زنان و کودکان

در واقع جهانی که در آن زندگی می کنیم آبستن به اتفاقاتی است که انسان بیدار را آزار داده و عاقلان را به تفکر فرو می برد؛ اتفاقاتی که گاهی با بررسی آنها در هیچ قاموسی نمی گنجد و هیچ تفکری بر آن صحه نمی گذارد.

در این میان گروه هایی نیز وجود دارند که باعث و بانی این اتفاقات و ناهنجاری ها در منطقه و جهان می باشند.
در حقیقت داعش نیز یکی از این گروه ها می باشد، که در اندیشه های سیاه خود، اتفاقات بسیار هولناکی را پنهان دارد و گاهاً با به میدان آمدن و پیاده شدن طرح و ذهنیت آنها، این اتفاقات و تفکرات به فاجعه هایی تبدیل می گردد که انسانیت را
رو به تباهی و انفجار خواهد برد.

این گروه با به قدرت رسیدن بر مناطقی از عراق و سوریه به قدری از توحش بهره مند گردیده بود که قشر مستضعف جامعه که همان زنان و کودکان باشند را به بدترین حالت ممکن به بدترین مصیبت ها دچار ساخته بودند.
جنایاتی که این گروه تروریستی با زنان و کودکان انجام داده بودند و انجام می دهند، در هیچ تئوری و تفکری جایگاه مثبتی نداشته و نخواهد داشت.

گروه داعش در مدتی که بر حکومت منطقه ای خود مغرور بود، بر این قشر جامعه چنان تاخته بود که در این هیچ جای دیگری چنین ظلم و جنایتی یافت نمی شد.
این قشری که همواره در طول تاریخ بشر در برابر بحران ها و مخاصمات و آشوب ها و حملات مسلحانه آسیب پذیر بوده اند، در مدتی که داعش بر مناطق آنها حاکمیت یافته بود، نیز زنان در بدترین صورت ممکن دچار مشکلات گردیده بودند، در برخی از بازارهایی که ایجاد نموده بودند، زنان به فروش می رسیدند و با عزت و شرف آنها بازی صورت می گرفت.

داعش که با تفکر از بین بردن نگاه مثبت به سوی گروه های جهادی اسلامی به میان آمده بود، در این زمینه نیز به خوبی توانست نقش خود را بازی نموده و به مردم جهان نشان دهد که چگونه می تواند مخرب و زن ستیز و کودک کش باشد.
در مناطقی که این گروه سیطره داشتند، آزادی فکری ممنوع و آزادی جسمی نیز برای قشر زنان به گونه ای ممنوع شده بود، هیچ زنی در سیطره آنها گویا آزادی ندارد و بسان برده و کنیز به آنها نگاه می شود.

نگاه های مسموم سیاست آلود این تفکر به قدری زنان و کودکان را در تنگا قرار داده بود که در تاریخ معاصر چنین پدیده ای در مناطق تحت حاکمیت این گروه مشاهده نشده است.
در برخی از مناطق قاچاق انسان یا همان برده داری رواج یافته بود، و برخی از زنان به عنوان برده و کنیز به آنها نگاه می شد.

تعامل و منش این گروه به قدری با زنان و کودکان تلخ و تند بود، که در مناطق تحت حاکمیت این گروه این دو قشر از جامعه خود را زنده احساس نمی کردند.
درواقع اگر بخواهیم حالات این دو قشر از جامعه (کودکان و زنان) را در تفکر و عملکرد داعش بررسی نماییم می بایست این سه قضیه را به خوبی در نگاه این بررسی برجسته بداریم:

نخست مسئله بردگی جنسی و بعد از آن ازدواج های اجباری و در اخیر استفاده از کودکان برای جنگ.

1ـ بردگی جنسی؛
در نگاه داعش با تصرف سرزمینی می بایست زنان این منطقه به عنوان بردگان جنسی به آنها نگریسته شود.
از این بردگان استفاده های جنسی صورت بگیرد و به کام آنها بسان شهد شیرین و شیرین تر از آن خواهد بود.
در تفکر داعش پدیده برده داری فعال بوده و مناطق زیر سیطره آنها نیز برای استفاده و بهره بردن در اختیار آنها قرار دارد و می بایست به هر شیوه و سبکی که آنها تمایل دارند تعامل کنند.

2ـ ازدواج اجباری؛
بخشی دیگر از ظلم و جفایی که داعش بر زنان تحت سیطره خود روا می داشت، ازدواج های اجباری بود که انجام می پذیرفت.
وقتی اندیشه کالا بودن زنان در تفکری نهادینه شده باشد، ازدواج اجباری که حرفی نیست و محلی از اعراف ندارد.
چون وقتی انسانی به قدری وقیح گردد که زن را بسان کالا بداند، مطمئنا برای او چیزی به نام اختیار در نظر نخواهد داشت.
اختیاری که در انتخاب نوع زندگی خود داشته باشد و سرنوشت خود را خودش رقم بزند در تفکر داعش رسمیتی نداشته و نخواهد داشت.
بناء با جنایت اجباری به عقد در آوردن زنان، رویکردی را در پیش گرفتند تا به جهان و جهانیان بفمانند که این چنین است مسیر آنها و حال عاقلان در پی بازشناسی آنان به تفکر روند.

3ـ و استفاده از کودکان برای جنگ؛
و بحث دیگری که بسان سیاهی در پرونده داعش ثبت تاریخ است و همیشه این ننگ بر جبین آنها خواهد ماند، مساله سوء استفاده از کودکان می باشد.
کودکانی مکلف به انجام حتی امور دینی و فرایض دین نیستند، داعش از آنها برای طرح و برنامه های خود استفاده ابزاری می نمود.
در حرکت داعش اطفال بسیاری مشاهده می شد که برای جنگ سر و سامان داده شده بودند.
در این تفکر استفاده از اطفالی که هنوز مکلف به انجام احکام دینی خود نیستند، مباح می باشد.

داعش با پیاده نمودن این مظالم و جفاها دید جهان و بخصوص جوانانی که در مسیر نادرست باوری نسبت به آن گروه قرار گرفته بودند، را عوض نموده و مردم جهان را بیدار و از داشته های پنهان پلید خود آگاه ساخت.
داعش پلیدی و سیاهی برنامه های شیطانی خود را با عملکرد و رفتار خود به جهان نمایش داد و خداوند تبارک و تعالی بدین طریق گروه های جهادی حقیقت جو و عدالت محور را از آن جدا نمود.
در طول تاریخ گروه هایی بوده اند که در پی سیاه ساختن روند مقدس جهاد بوده اند و لشکریانی نیز ظهور کرده اند که با عملکرد سیاه خود بتوانند راه درست و مقدس مجاهدین برحق را مخدوش سازند، ولی خداوند تبارک و تعالی با نمایان ساختن اندیشه کثیف آنها و بر ملا نمودن طرح و برنامه های شیطانی آنها؛ مسیر درست و شفاف و عدالت محور را از آنها جدا نموده و حق را از ناحق و سره را از ناسره و پاک را از پلید ممتاز نموده است.

Exit mobile version