طاعونی به نام داعش/بخش چهاردهم

ابوهاجر الکردی

آنچه که در بخش قبلی به آن اشاره کردم، نسبت به موقعیت استراتیژیک حجرالأسود بود، اما در این قسمت به طور مختصر از چگونگی اشغال آن منطقه توسط داعش بیان می‌گردد که تبهکاران بغدادی در آوریل ۲۰۱۵ با حمله غافلگیرانه و از طریق همکاری با برخی از جواسیس محلی وارد منطقه حجر الاسود شد.

این گروه با استفاده از حیله و شعار عوام فریبانه توانست به‌سرعت نفوذ کند.
قبل از اینکه داعش وارد منطقه شود، شهرک تحت سلطهٔ مجاهدین جبهة النصرة بود که یک تهدید کلان برای دولت بشار اسد تلقی می‌شد و به همین خاطر، نظام نصیری تمام توان استخباراتی و اکمالاتی را به کار گرفت تا مجاهدین را از ساحه خارج سازد و آرامش را برای خود و عساکر خود باز گرداند.

در جریان این حمله و پس از تصرف حجر الاسود، داعش صدها نفر از مخالفان دولت سوریه را که عضو گروه‌هایی مانند «اکناف بیت‌المقدس» (یک گروه فلسطینی مستقر در اردوگاه یرموک) و دیگر گروه‌های محلی بودند، به شهادت رساند و با خنجر زهر آلود و آمیخته با خیانت، بهترین مجاهدین مهاجر و انصار را به خاک و خون کشاند.

طبق تحقیقات صورت گرفته، داعش پس از ورود به منطقه، بیشتر از ۲۰۰ مجاهد را به شهادت رساند و فیرهای مسموم آن، صدها طفل را یتیم و بی سر پرست کرد.

داعش نه تنها هیچ کارنامه مثبتی از خود به جای نگذاشته، بلکه آنچه که بدان افتخار می‌ورزد، خون‌های ریخته شده از اجساد جوانان اهل سنت است و آنچه که آن را دست آورد تلقی می‌کند، تضعیف مجاهدین و حرکت‌های جهادی در سوریه و عراق است.

هدف از پایه نهادن داعش، یعنی نشان دادن چهرهٔ ناخوشایند نسبت به اسلام است و آنچه که امروز دشمنان برای اسلام ستیزی در مجامع خود نشر کرده و به نوعی می‌خواهند از اسلام خشونت را معرفی کنند، صحنه‌هایی از جنایات خود فروخته‌گان داعشی را پخش و نشر می‌کنند.

Exit mobile version